Sör & Hal
Knipl Károly klubtagunk felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó halászlevet főzött az étterem kerthelyiségében. Profi munkát végzett ki is neveztük a nap hősének!
A Pécsi Hegyközség területéről származó borok közül kategóriánként az első három jutott tovább a borbörzéről a gálavacsorára, ahol XVI. alkalommal került megrendezésre a Pécs Város Bora választás.
Az Európai Bor- és Gasztronómiai Egyesületek (CEUCO) rendezvénye alkalmából ellátogattunk a Sir Cliff Richard 20 hektáros borászatába.
A terület Albufeirában egy tengerre néző völgykatlanban található
15 éve válasszuk meg az étteremben a Pécs Város Borát, melyet az étterem Vináriumában lévő városi bor trezorban tárolunk, hogy onnan a Polgármester úr jóvoltából eljuthasson a világ minden részére.
A már nemzetközileg is elismert Bíró Lajos által vezetett Bock Bisztró megmutatta, hogy ők hogyan képzelik el a magyar nemzeti konyha megújítását. Számtalan új megoldást, hasznos ötletet láthattunk.
Az étterem törzsvendégei, barátai levágták az első mangalica disznót. A kolbász, hurka, szalámi kiválóra sikerült. A legnagyobb élvezetet a fokhagymás, abált fejhús jelentette.
A Magyar Hölgyek Gasztronómiai és Borrendjével vettünk részt a CEUCO kongresszusán, melyet a Portugál Albufeira városában tartottak. Nagy élmény volt megismerni az ősi hagyományokra épülő kínálatukat.
Az imázs az maga az ember!
A hírnév az maga a hely!
Az 1800-as évek hangulatát idéző családias miliőt árasztó Zsolnay terem egyedi eozin mázas díszítőelemeivel és a díszkúttal a város reprezentatív étkezéseinek a vendégtere.
A Dakk klub
Az étterem emeletén lévő kávézó, kerthelyiség igazi tánc-, buli- és rendezvényhelyszín.